Modele tapet dedeman braila

Tapetul este un element de decoratiune important pentru definirea atmosferei unei incaperi si este utilizat foarte frecvent de catre designer intrucat Marea varietate de Culori, MODELE si texturi prin care se caracterizeaza, va permite oricarui concepteur crearea atmosferei dorite intr-un Hotel, restaurant, Club de noapte sau cafenea. Tapetele se intretin foarte usor, cele DIN hartie nu se pot Spala cu APA, se sterg doar cu Carpa curata sau Perii moi. Tapetele semilavabile se pot sterge cu Carpa umezita, iar tapetele LAVABILE se curata usor prin spalare cu APA si détergent. Tapetul Carpi 0160-270 este recomandat in spatii precum baie si bucatarie, fiind impermeabil, lavabil si durabil. Acest tapet décoratif face parte din colectia céramiques, ofera protectie impotriva patrunderii APEI si aspectul INEDIT al placilor ceramice. Decorurile personalizate ofera o Nota distinctive va incaperilor dumneavoastra. Tapetul Rasch este Alegerea ideala atunci cand doriti sa va DECORATI peretii intr-un mod UNIC si armonios. Aplicarea tapetului este un proces ce nu necesita timp indelungat sau mari cunostinte in domeniu. Tapetul pentru bucatarie este lavabil si rezistent la umiditate, Dar va recomandam totusi sa Evitati sa il montati in zoneLe Care au contact essais cu APA, cum sunt cele DIN imediata apropiere a chiuvetei, asta pentru a prelungi durata de viata a decorului. Curatarea tapetului se face cu o Carpa moale, umezita in APA si bine stoarsa, Cu exceptia curatarii petelor de ulei si grasime.

Tapetul Rasch se poate Integra cu usurinta in orice Tip de amenajare interioara, Astfel ca il puteti pentru Amenajarea livingului, holului, dortoirs sau chiar a bucatarie. Datorita diversitatii de texturi si Culori acesta se potriveste chiar si pentru spatii comerciale, cabinete Private, Restaurante, cluburi sau gradinite. Modelul imitations placarea cu faianta dans Culoarea albastru-verzui si rosturile dintre placi. Rola de tapet Carpi 0160-270 sont dimensiunile 20 x 0,675 metri, 4520 Grame, 3 cm diametrul Interior si 14 cm diametrul extérieur. Pentru suprafetele absorbante, cum ar fi cimentul sau GIPS-cartonul, utilizati un adeziv normal pentru tapet greu DIN vinyl (ex: METLANE Special). Aplicati adezivul PE bucata de tapet taiata, impaturiti-o aducand marginile exterioare spre mijloc si lasati-o sa absoarba adezivul timp de aproximativ 10 minute. Pentru suprafetele neabsorbante, cum ar fi suprafetele tratate cu ulei sau vopsite, utilizati adezivul de dispersie Comercial obisnuit (ex: Ovalit S). Umeziti partea DIN série a bucatii de tapet cu APA, lasati-o sa se inmoaie timp de aproximativ 10 minute si apoi aplicati adezivul PE perete in Zona destinata bucatii taiate. Pentru ca varietatea de modele de tapet décoratif este atat de Mare, Noi realizam in fiecare an trei colectii de tapet de STOC, in care VEI Gasi cu siguranta un modèle care sa se potriveasca dorintelor Tale.

Intrétinute corespunzator, tapetele rezista timp indelungat, CIRCA 15-20 de Ani, pastrandu-si nealterate Culoarea si aspectul. Se folosesc en principal in locuinte Dar Si in spatiile publice (structurile mai rezistente). Daca va doriti o bucatarie cu un design deosebit atunci va recomandam modelele speciale de tapet Decorativ. Astfel, puteti alege tapet floral, géométrique, Care imitations Piatra sau lemnul, MODELE Vintage, in culori VII sau pastelate si veti avea parte si de un rasfat Vizual de fiecare data cand veti Lua Masa sau veti gati.